Particulier |  Ondernemers

Aangifte inkomstenbelasting

Als ondernemer bent u verplicht om jaarlijks uw aangifte inkomstenbelasting in te dienen bij de belastingdienst. Bij Administratiekantoor Zuilen kunt u terecht voor het invullen en indienen van uw belastingaangifte over uw inkomsten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is zelf zorg te dragen voor een overzichtelijke administratie. Deze administratie gebruiken wij voor het invullen en indienen van uw belastingaangifte. Hoe u de administratie dient aan te leveren is afhankelijk van de grootte van uw onderneming. Voor een eenmanszaak of een v.o.f. is een Excel-sheet vaak voldoende. Voor grotere ondernemingen dient u volledige uitdraaien van uw administratie te kunnen overleggen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw volledige administratie onder te brengen bij Administratiekantoor Zuilen. 

Na het opstellen van uw belastingaangifte ontvangt u van ons een fiscaal rapport. Indien u dit wenst, kunt u contact met ons opnemen om de aangifte door te nemen. Als u akkoord bent met de aangifte dan dragen wij tevens zorg voor het elektronisch versturen naar de belastingdienst.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact  met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat. Een indicatie van onze tarieven vindt u ook op onze pagina ‘tarieven’.

Nieuwsbrief

 

Nieuws

Follow us on:

    

Contact

Administratiekantoor Zuilen
Tafelbergdreef 180
3564AG Utrecht

T: 030 - 751 90 93
@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.