Particulier |  Ondernemers

Startende ondernemers

Als startende ondernemer heeft u wellicht veel vragen die te maken hebben met het oprichten van uw onderneming. U twijfelt bijvoorbeeld over welke rechtsvorm u moet kiezen voor uw onderneming en welke financiële consequenties uw keuze heeft. Bij Administratiekantoor Zuilen kunt u terecht voor advies met betrekking tot deze keuze van de rechtsvorm. Daarnaast kan Administratiekantoor Zuilen uw financiële administratie voor u voeren. Ook voor uw belastingaangifte en het opstellen van een jaarrekening kunt u bij ons terecht.

Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die Administratiekantoor Zuilen biedt, specifiek gericht op u als startende ondernemer.

Administratie
Wanneer u kiest voor een administratieve begeleiding door Administratiekantoor Zuilen bij de oprichting van uw onderneming, overweegt u dan ook eens de mogelijkheid om uw administratie door ons te laten verzorgen. Uiteraard bent u hier niet toe verplicht, maar het biedt u wellicht meer tijd en ruimte om u op andere zaken te richten. Administratiekantoor Zuilen kan voor u uw administratie voeren tegen aantrekkelijke tarieven. Tevens kunt u via Administratiekantoor Zuilen een boekhoudpakket kopen tegen gereduceerde tarieven.

Handige links
Hieronder vindt u een overzicht van een aantal handige links naar documenten die u wellicht verder helpen bij het opstarten van uw onderneming:

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat.

Nieuwsbrief

 

Nieuws

Follow us on:

    

Contact

Administratiekantoor Zuilen
Tafelbergdreef 180
3564AG Utrecht

T: 030 - 751 90 93
@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.